Etsi

Näin hektisessä, kiireisessä ja tulosorientoituneessa yhteiskunnassa ja globaalitaloudessa eläessä, rauhoittuminen ja henkinen hyvinvointi tulee koko ajan yhä tärkeämmäksi. LSB-mielenhallinta pyrkii juuri ennaltaehkäisemään tällaisen ylikuormittumisen aiheuttamaa stressiä ja väsymystä. Oikean ravinnon, liikunnan ja levon vaikutukset mielenhallintaan ja kokonaishyvinvointiin parantavat jokapäiväistä elämänlaatuamme, kun tunnemme olomme energisiksi ja itsevarmemmiksi.

Itsevarmuutesi kasvuun pyrimme vaikuttamaan liikunnan ja kiinteytymisen lisäksi mm. pukeutumisneuvonnalla, jota saat halutessasi niin normaalivaatetuksen kuin alusasuvaatetuksenkin osalta.

Rauhoittumista ja arjesta irtaantumista harjoittelemme mm. Jooga Hot avulla . Aineenvaihduntaa stimuloivilla asanoilla saamme samalla uutta potkua painonhallintaprojektiin.

Mielenhallinta ja hyvä olo on eri kokonaisuuksien summa, jonka tarkoitusperistä Lady Shape & Balance konsepti alun perin syntyi. Vanha sanonta, ”terve mieli terveessä ruumiissa” on kaiken ydin.